Eazy mogelijkheden

Ik maak graag kennis met je! We kijken eerst virtueel, of onder het genot van een kop koffie of thee, of er een klik is. Neem gerust contact met me op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Via Skype, telefoon, of ergens op locatie. Ook op locatie? Jazeker, dat ik virtueel werk betekent niet dat ik je nooit live zal zien. Enthousiast geworden?

Natuurlijk begrijp ik dat het toch een hele stap is om taken te delegeren als je gewend bent alles in je eentje te doen. Daarom kennen we enkele varianten. Welke past bij jou?

Eazy Chipper

Wil je ontdekken of een VA iets voor je is? Je koopt vooraf uren in. Het gekochte tegoed is 3 maanden geldig. Niet afgenomen uren vervallen daarna, tenzij we anders overeenkomen. Maandelijks ontvang je een e-mail met het aantal uren dat je tegoed hebt én om af te stemmen of je je Eazy Pass in de komende maand wil inzetten.

Met deze Eazy Chipper heb je twee mogelijkheden:
5 uur ondersteuning voor €261,25
10 uur ondersteuning voor €495,-

Be Eazy

Vrijheid is belangrijk voor jou. Je betaalt liever meer, dan dat je verplichtingen hebt. Be Eazy en doe pas een beroep op me als je een ondersteuningsbehoefte hebt. Óf ik je kan helpen is afhankelijk van mijn planning. Je betaalt €55,- per besteed uur voor deze ondersteuning.

Stay Eazy

Voor jezelf heb je helder wat je het komende (half) jaar wilt uitbesteden. Weet je nog niet hoe je je uren wilt inzetten? Weet je wel dat je minimaal 15 uur per maand aan ondersteuning nodig hebt? Stay Eazy! Omdat we planmatig samenwerken krijg jij een fantastische korting op het uurtarief. Je betaalt €45,- per uur. Deze vorm is ook geschikt voor kleine terugkerende werkzaamheden.

Gaan samenwerken met een VA is een behoorlijke stap, in alle opzichten een groeiproces. Je krijgt te maken met plannen en afstemmen. Met loslaten en vertrouwen. Nieuwe klanten adviseer ik om te beginnen met de ‘Be Eazy’ dienst of de ‘Eazy Chipper. Zo ontdek je in je eigen tempo of je het prettig vindt om zaken te delegeren en of ik de ideale VA voor jou ben. Wordt het allemaal duidelijker, dan is het slim om over te stappen op ‘Stay Eazy’.

Ben eerlijk naar jezelf en laat me weten welke verwachtingen jij van me hebt. Des te beter kan ik je ondersteunen. Let’s do it together!

Proberen? Neem contact op.